رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی

رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی

رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی

 

ریزش مو دلایل گوناگونی دارد که طب سنتی برای آن ها درمان‌های متفاوتی در نظر دارد:

*از دلایل ریزش مو استفاده از مواد شیمیایی مثل شامپو و صابون است که به جای آن گل سرشور و صابون زیتون توصیه می‌شود.

رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی

* دلیل دیگر ریزش مو می تواند خوردن غذاهای مانده و فاسد باشد.

* از دلایل ریزش مو، مشکلات گوارشی و یبوست است که درمان آن مصرف خاکشیر، روغن زیتون و پرهیز از مصرف چای و سرخ کردنی هاست.

* گاهی نیز به دلیل کم خونی، مو ریزش پیدا می‌کند در این صورت بهتر است کم خونی درمان شود.

* مصرف داروهای اعصاب و هورمونی نیز ریزش مو را افزایش می‌دهد. رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی اگر دلیل ریزش مو ریشه روانی و عصبی دارد مصرف گل‌گاوزبان، جوشانده به لیمو و شربت بادام توصیه می‌شود.

* عامل ارثی نیز باعث ریزش مو می‌شود.

برخی از ترکیب‌های بابونه و آویشن نیز خواص مشابه رزماری دارند و از فراورده‌های آنها برای بهبود اگزما و درماتیت استفاده می‌شود. آویشن نیز در عین حال که جریان خون موضعی را تقویت می‌کند، آثار ضدباکتری و ضدقارچ دارد ومی‌تواند هم در پیشگیری از ریزش مو و هم تقویت رویش آن موثر باشد.

از جمله داروها و تونیک‌ها یا تقویت‌کننده‌های گیاهی دیگر می‌توان به گیاه نخل مرداب اشاره کرد. این گیاه درگذشته به شکل خوراکی برای درمان بزرگی خوش‌خیم پروستات استفاده می‌شد اما هم‌اکنون مصرف موضعی آن به دلیل تاثیری که بر هورمون‌های جنسی مردانه دارد و می‌تواند الگوی ریزش موی مردانه را کاهش می‌دهد، برای درمان ریزش مو به کار می‌رود.

معجزه ماست و سیر برای رفع ریزش مو

سبزی‌هایی مانند تره، سیر و موسیر برای تقویت مو مفید است. برای درمان ریزش موی سر باید کاری کرد تا جریان خون در زیر پوست سر تحریک شود. همچنین می‌توان علاوه بر استفاده از انواع پیاز خوراکی و سبزی‌ها، موها را با ماست شست‌وشو داد چون آب ماست از ریزش مو جلوگیری می‌کند.رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی

مصرف جوانه گندم، سبوس برنج و نخودفرنگی نیز در تقویت مو موثر است و همچنین گفته می شود که یکی از علل ریزش مو علاوه بر کمبود ویتامینB، کمبود گوگرد در بدن است. این ماده معدنی در پیاز نرگس، پیاز عنصل و همچنین در انواع سبزی ها مثل تره، سیر و موسیر به وفور یافت می شود.

برای به جریان انداختن خون در سر می توان موها را ماساژ داد به شرطی که صابون و شامپو قلیایی نباشد. مقدار کمی سیر را نیز می توان رنده کرد و بعد به آن مقداری عسل اضافه و مخلوط کرد و بر سر مالید.

البته دقت داشته باشید که قرار دادن سیر و پیاز رنده یا ورقه شده روی پوست گرچه خون رسانی را تقویت می‌کند و خواص ضدالتهابی دارد، اما در برخی افراد باعث بروز تاول‌های شدید پوستی و حساسیت‌های شدید می‌شود و استفاده از آن ها برای این افراد، درست نیست.

بهترین راه و ماسک های گیاهی هندی ها برای درمان ریزش موی سر

داشتن موهای زیبا و پرپشت دلیلی بر افزایش جذابیت است.رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی  زنان و مردان بسیاری از ریزش مو رنج می برند و به عقیده ی درست انها این مسئله یکی از تخریب کننده های زیبایی و جوانی است.

دلایل بسیاری پشت پرده ی ریزش مو و ضعیف شدن تارهای مو وجود دارد که اصلی ترین انها شامل:شرایط آب و هوایی ، افزایش سن، استرس و اضطراب بالا،رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی  مصرف زیاد دخانیات، نداشتن تغذیه مناسب و سالم ، تغییرات و نامنظمی های هورمونی ، وراثت ، استفاده بیش از اندازه از داروهای شیمیایی و دهها دلیل که حتما شمایی که از این مشکل رنج می برید از انها با خبرهستید.

در حدود صدها هزار تارمو روی سر یک فرد بالغ وجود دارد و ریزش روزانه 50 الی 100 تار مو طبیعی است اما زمانی که ریزش مو بیش از این تعداد تار مو باشد دیگر باید به فکر راهی درست برای درمان سریع ریزش مو بود. از انجایی که هندی ها موهای بسیار زیبا و پرپشتی دارند در این مقاله از مقالات مربوط به ریزش مو در مجله سلامت نمناک قصد داریم سری به مطب های سنتی و گیاهی هندوستان بزنیم تا درمانی گیاهی برای متوقف کردن ریزش موی سر بیابیم.

راههای درمان ریزش مو و پرپشت شدن موهای ریخته و کم پشت

راه و روش های طب سنتی هندی ها برای درمان سریع ریزش مو:

بین بومی های مردم هند چندین راه عالی و کاملا گیاهی برای درمان ریزش مو یافتیم که به شما معرفی خواهیم کرد.

1- برای توقف و درمان قطعی ریزش مو ، رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی موها را با این روغن ها ماساژ دهید:

شاید بگویید این مبحث تکراری است ولی همین نکته ای مهم است که مردم هند اصل اولیه ی تقویت و پرپشتی موهایشان را استفاده از روغن های تقویت کننده موی سر می دانند. رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی به گفته ی متخصصان پوست و مو استفاده از روغن های تقویت کننده مو برای ماساژ می تواند موجب:افزایش گردش خون و خون رسانی به فولیک های مو شود.

قدرت ریشه ی مو را چندین برابر افزایش می دهد رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی و با حرکات نرم انگشتان در دامنه رشد مو، استرس تا حد قابل توجهی در این بخش کاهش می یابد.

توصیه ی هندی ها برای پرپشتی مو و درمان ریزش مو استفاده از روغن های گیاهی :روغن بادام ، روغن زیتون ، روغن کرچک و روغن نارگیل است.

حداقل هفته ای یکبار از این روغن های گیاهی برای تقویت موها استفاده کنید.

2- شنبلیله درمانی برای ریزش موی شدید:

قدیمی های طب سنتی هندوستان تاکیید خاصی برای استفاده از شنبلیله در درمان فوری ریزش موی سر داشته اند. رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی شنبلیله قدرت عالی برای درمان ریزش مو و تقویت موهای ریخته شده دارد. تخم شنبلیله تاثیر سریع خود را در رویش و رشد مجدد موها ثابت کرده است رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی و این به دلیل داشتن پروتئین و اسید نیکوتین است.

برای درمان ریزش مو با استفاده از تخم شنبلیله:

یک فنجان تخم شنبلیله را در آب بخیسانید و اجازه دهید تا صبح روز بعد خیس بخورد.

صبح روز بعد تخم شنبیله ها را آسیاب کنید تا خمیری حاصل شود.

خمیر تخم شنبلیله را روی موهایتان بمالید و سعی کنید در قسمت ریشه بیشتر اجرا کنید و موهایتان را با یک کلاه پلاستیکی بپوشانید.

بعد از 40 دقیقه موها را آبکشی کنید.

این دستور درمان طب سنتی ریزش مو را هر روز صبح به مدت یک ماه انجام دهید تا شاهد تغییری شگفت انگیز شوید.

ماسک های گیاهی و خانگی آب پیاز برای درمان ریزش مو

3-درمان ریزش مو و رشد مجدد موهای ریخته با آب پیاز:

طبق مقاله ای که در سال 2002 در مجله ی Dermatology منتشر شد پزشکان و متخصصان پوست و مو نتیجه ای جالب از تاثیر استفاده از آب پیاز برای تقویت مو و درمان ریزش موها اعلام کردند. به گفته ی انها 74 درصد از افرادی که به دلیل ریزش مو تحت درمان با آب پیاز قرار گرفته بودندرویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی  نتیجه ی مثبت کسب کرده و به طرز قابل توجهی موهایشان مجددا رشد کرده بود.

برای استفاده از آب پیاز در درمان ریزش مو کافیست:

آب پیاز را به موهایتان بمالید و اجازه دهید موهایتان به مدت 30 دقیقه دراین حالت باقی بماند. بعداز 30 دقیقه موها را آبکشی کرده و با شامپو بشویید.

نسخه ی گیاهی شماره 2 درمان ریزش مو با آب پیاز:

3 قاشق غذاخوری آب پیاز را با 2 قاشق غذاخوری زل الوئه ورا و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل ترکیب کنید.

این ماسک ضد ریزش مو باید 30 دقیقه روی موهایتان باقی بماند.

موها را آبکشی و شامپو کنید.

4- برای درمان ریزش مو، موهایتان را آلوئه ورایی کنید:

روش درمان ریزش مو با ماسک موی طبیعی آلوئه ورا

گیاه آلوئه ورا با داشتن انزیم هایی توانایی رشد و تقویت مستقیم موها را دارد. استفاده منظم از گیاه آلوئه ورا می تواند در درمان خارش و التهابات پوست سر هم مفید باشد.

نسخه اول درمان ریزش مو با آلوئه ورا:

ژل آلوئه ورا را روی موهایتان بمالید و اجازه دهید ساعتی روی موهایتان بماند. سپس موها را با آب ولرم بشویید. این روش را هفته از 4 مرتبه در هفته تکرار کنید.

نسخه دوم:

به پیشنهاد پزشکان سنتی هندوستان خوردن ناشتا 1 قاشق غذاخوری آب آلوئه ورا موجب افزایش رشد و درمان سریع ریزش موها می شود.

5- ریشه شیرین بیان را برای تقویت و درمان ریزش موها استفاده کنید:

قبل از هرچیز بگویم که هندی ها از ریشه شیرین بیان برای درمان طاسی مو در قدیم استفاده می کردند که همین خود دلیلی برای ثابت کردن تاثیر این گیاه در درمان قطعی ریزش مو است.رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی  ریشه شرین بیان خواص mollifying دارد که برای تسکین پوست سر ، رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی درمان خشکی و شوره ی موی سر و ریزش شدید موها مفید است.

نسخه طب سنتی درمان ریزش موی سر با ریشه شیرین بیان:

1 قاشق غذاخوری ریشه شرین بیان را داخل یک فنجان شیر بریزید. 1/4 قاشق چایخوری زعفران به ان اضافه کنید و به این مواد را کاملا میکس کنید.

خمیر به دست امده را شب روی موهایتان قرار داده و اجازه دهید تا صبح روی موهایتان بماند.

صبح موها را بشویید و کاملا آبکشی کنید.

 

درمان‌های موضعی و خوراکی:

آنچه امروز بیشتر به کار می‌رود، درمان‌های موضعی است. از نظر طب سنتی، روند تولید مو به مسایل درونی بستگی دارد و لازم است فرد، مزاج معتدل و سالمی‌ داشته باشد تا رویش مویش سالم و درست انجام شود. در کسانی که به دلایل مختلف دچار اختلال مزاج هستند، ریزش مو دیده می‌شود. رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی برای این گروه درمان‌های موضعی کافی نیست و لازم است با درمان‌های خوراکی، ابتدا مزاج اصلاح شود.

مصرف جوانه گندم، سبوس برنج و نخودفرنگی نیز در تقویت مو موثر است و همچنین گفته می شود که یکی از علل ریزش مو علاوه بر کمبود ویتامینB، کمبود گوگرد در بدن است. این ماده معدنی در پیاز نرگس، پیاز عنصل و همچنین در انواع سبزی ها مثل تره، سیر و موسیر به وفور یافت می شود

برای پیشگیری از ریزش مو اصطلاحا از مواد قابض استفاده می‌شود و حنا، مورد و سدر در اصطلاح عام ریشه را سفت می‌کنند. نکته جالب اینکه هر 3 گیاه آثار ضدقارچ، ضدباکتری و ضدالتهابی هم دارند. افرادی که دچار ریزش مو می‌شوند، معمولا پوست ملتهبی دارندرویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی  و بثورات پوستی و چربی در سطح پوست سر آن ها مشهود است. رویش مجدد مو به روش سنتی و گیاهی این3 گیاه چربی و التهاب را کاهش می‌دهند و از ریزش مو پیشگیری می‌کنند.

برخی گیاهان به افزایش خونرسانی موضعی کمک می‌کنند که از معروف‌ترین آنها گیاه رزماری است و فراورده‌هایآن به‌راحتی در دسترس است. تمام گیاهانی که جریان خون موضعی را تقویت می‌کنند، نه‌تنها در پیشگیری از ریزش مو، بلکه در رشد مجدد آن نیز موثرند. رزماری آثار ضدالتهابی هم دارد و می‌تواند بیماری‌های التهابی پوست سر را بهبود دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *